Viggo recenserar ”Black Ops 3”

Black ops 3 (call of duty) är ett väldigt bra spel tycker jag för att grafiken är väldigt bra och det finns många olika spellägen som man kan välja i mellan. Så om man tröttnar på ett spelläge är det bara att byta. Man kan göra väldigt många kombinationer med pistolerna. Alltså sätta på olika camouflage,sikten och mycket mer. Det här är ett FPS spel (first person shooter)

Användarvänlighet
Det finns väldigt många inställningar och butiker där man kan köpa vapen och utgöra kontrakt på svarta marknaden. När man väl har varit inne på dem flesta grejorna i huvudmenyn börjar man lära sig lite smått om huvudmenyn. Sen finns det jätte avancerade saker som prestige det kommer jag skriva lite om snart.

Rankningssystemet
I Black ops 3 kan du prestiga. Det innebär att när man kommer till level 55 då går man ner till en level som heter prestige 1 om man nu väljer att prestiga. Fast man kommer bli bättre än förut när man levrar upp i prestigen. Ens vapen kommer bli mycket bättre än när du inte var i prestige. Prestigens symboler kommer se annorlunda jämfört med de symbolerna man hade när man inte var i prestige.

Priset på Black Ops 3 är cirka 599kr, Jag tycker det är värt det.

DLC och session pass
Det finns många olika DLC världar och vapen. Det finns många olika vapen om man köper DLC som kan vara bättre än original vapnen.

Spelarlägen
Det finns många olika multiplayer spellägen t.ex. Upp link och team Death match. Jag tycker själv att zombies och storymode är roligast. Det finns fyra olika spellägen och det är Multiplayer där man kör online sen finns också customize där man kan köra med antingen sina vänner eller mot spelets egna robotar eller både och. Zombieläget kan man köra online på och så kan du spela själv. På all de här spellägena kan du spela splitscreen, alltså spela två stycken från samma enhet.

Det här spelet får 3 av 5 🛒🛒🛒 kundvagnar för att det är en riktigt bra grafik i Black Ops 3. och varför den inte fick 🛒🛒🛒🛒🛒 kundvagnar är för tillslut blir man trött på att bara gå runt och skjuta och döda varandra. annars är det ett väldigt bra spel tycker jag. Om man har en timme över eller lite tid så är det värt att spela Black Ops 3.

3 thoughts on “Viggo recenserar ”Black Ops 3””

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *